April 10, 2006

کته با تن ماهی

این غذا را از جراردو یاد گرفته ام. البته قدری هم دست کاری کرده ام. جراردو هم اتاقی و هم کار ایتالیایی من در دانشگاه است که این روزها رفته ایتالیا که هم ایستر را خوش بگذراند و هم نگذارد برلوسکونی رای بیاورد! راستی راستی اکثر ایتالیایی های موسسه رفته اند ایتالیا. وقتی ازشان پرسیدم که چرا از اینجا رای نمی دهید، گفتند که رای هایی که از سفارت خانه ها جمع می شوند، معمولاً زیر دست و پای تقلب گم و گور می شوند

مواد لازم
کلم بروکلی (یا گل کلم )
تن ماهی
برنج
روغن زیتون
لیمو ترش
زعفران

برنج را نیم ساعت بگذارید خیس بخورد و بعد یک بند انگشت آب روی سطح اش بریزید، پوست لیمو را درون آب برنج رنده کنید، نمک و زعفران بزنید و بگذارید بپزد. وقتی آب برنج تمام شد، تن ماهی را روی برنج خالی کنید. اگر دوست داشتید، می توانید روغن ماهی را هم روی برنج بریزید، اگر نه می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. کلم بروکلی یا گل کلم ها را هم گل گل کنید و روی برنج بگذارید. دم کنی روی در قابلمه بکشید و صبر کنید برنج دم بکشد. لیمویی را که پوستش را رنده کرده بودید را می توانید موقع صرف غذا روی برنج بچکانید

4 comments:

  1. Masoud9:49 PM

    سلام
    من ۷ ساله که تنها زندگی میکنم (۶ سال تهران) و ۷ ماه هم در آمریکا.. منتها آشپزیم به گرم کردن غذاهای آماده محدود بوده :) ..
    این آشپزخانه شما منو به هوس آشپزی انداخته . خیلی منون :)

    ReplyDelete
  2. سلام
    خوش حالم. امیدوارم به آشپزی ادامه بدهید

    ReplyDelete
  3. Fatemeh9:51 PM

    وقتی آب برنج تموم شد پخته نشده؟! دم کردن هم ميخواد؟

    ReplyDelete
  4. فاطمه عزیز
    بسته به برنج تان دارد. چون آب برنج را کم می ریزیم معمولاً بعد از تمام شدن آب، قدری هم دم کردن لازم است.

    ReplyDelete