April 6, 2006

آش رشته سرد

این آش را از مامان یکی از همکارهایم در باشگاه دانش پژوهان جوان یاد گرفتم و خیلی دوست داشتم. فکر می کنم همه کسانی که رشته آشی و آش رشته پر از رشته را دوست دارند هم از این آش خوششان بیاید

مواد لازم:

ماست
سبزی آش
ترخون، ریحان، شوید، مرزه، آویشن و نعناع و در صورتی که به این سبزی ها دست رسی ندارید، هر نوع سبزی معطر دیگر که دوست دارید
یک دانه متوسط پیاز
رشته آشی
نمک، فلفل سیاه و دارچین هرچقدر که دوست داشتید
پیاز را توی ماست رنده کنید و با سبزی های معطر ونمک و فلفل سیاه و دارچین حسابی هم بزنید. در یک قابلمه آب را بگذارید جوش بیاید ( حدود یک سوم قابلمه آب کافی است ) وقتی جوش آمد، سبزی آش را توی قابلمه بریزید و در آن را نگذارید. وقتی می خواهیم سبزی را بپزیم، بهتر است در قابلمه را نگذاریم. در این صورت رنگ سبزی، سبز باقی می ماند و به سیاهی نمی زند. این کلک در مورد اسفناج خیلی کارآمد است. رشته آشی را هم با سبزی می ریزیم توی قابلمه حدود یک ربع بعد رشته و سبزی پخته است. حالا باید بگذاریم رشته و سبزی خنک شود. وقتی که خنک شد، آن را به ماست اضافه می کنیم. کم کم اضافه می کنیم و هی ماست را هم می زنیم تا دست آخر یک آش سفید و یک دست داشته باشیم و حرارت سبزی و رشته باعث بریدن ماست نشود. این آش سرد سرد خوشمزه است. من و مریم و سیما که خیلی خوشمان آمد


8 comments:

  1. دل ارام5:24 PM

    من هنوزم نمی دونم اویشن چیه و چه شکلیه؟
    می شه اگه دیدی یه عکس ازش بگیری بذاری تو این آشپز خونه ات؟

    ReplyDelete
  2. حتماً دلارام. اتفاقاً دی روز تصمیم گرفتم برای مواد لازم ای که ممکن است همه نشناسند یک عکس تهیه کنم.

    ReplyDelete
  3. وبلاگ آشپزی ابتکار جالبیه . پیشنهاد می کنم حالا که در هلند زندگی می کنید غذاهای اونجا رو هم یاد بدین. برای ایرانیا جالبه. در ضمن به وبلاگ شما در بلاگ نیوز لینک دادم که همه استفاده کنن.

    ReplyDelete
  4. سیما8:41 AM

    وای بهار چه آش خوش مزه ای بود. رفتم که یکی از همین شبها درست کنم.

    ReplyDelete
  5. سلام بهار جان. از وبلاگ ژرف کشفیدمت. از وبلاگ‌های آشپزی اونم با این قلم جذاب خیلی خوشم میاد. می‌بینم که برای حسن‌آقا رقیب شدی:))
    حالا محبور می‌شید هی غذاهای خوشمزه‌تر معرفی کنید:)
    تا ما جذب وبلاگ رقیب نشیم.
    این آش فکر کنم همون آش ماسته که خیلی دوست داشتم دستور پختنش رو یاد بگیرم. مرسی.
    اینم وبلاگ آشپزی حسن‌آقا یعنی چنچنه.
    http://blog.chenchene.com/

    ReplyDelete
  6. میگن چرا مملکت ما پیشرفت نمیکنه !! توجه بفرمایید :

    این آش را از مامان یکی از همکارهایم در باشگاه دانش پژوهان جوان یاد گرفتم

    باشکاه دانش پژوهان جوان !!!!!

    اما از وبلاگت خوشم اومد بهار خانم. دستت درد نکنه

    ReplyDelete
  7. ای بابا
    وقت نهار های باشگاه معمولاً در باره غذا و آشپزی حرف می زدیم آقی حمید رضا :)

    ReplyDelete
  8. salam webloge besyar jalebi darid
    khosh hal misham nazare shoma ro dar bareyeh webloge taze tasisse khodam bedoonam
    www.cook-idea.blogspot.com

    ReplyDelete