April 6, 2006

آش رشته سرد

این آش را از مامان یکی از همکارهایم در باشگاه دانش پژوهان جوان یاد گرفتم و خیلی دوست داشتم. فکر می کنم همه کسانی که رشته آشی و آش رشته پر از رشته را دوست دارند هم از این آش خوششان بیاید

مواد لازم:

ماست
سبزی آش
ترخون، ریحان، شوید، مرزه، آویشن و نعناع و در صورتی که به این سبزی ها دست رسی ندارید، هر نوع سبزی معطر دیگر که دوست دارید
یک دانه متوسط پیاز
رشته آشی
نمک، فلفل سیاه و دارچین هرچقدر که دوست داشتید
پیاز را توی ماست رنده کنید و با سبزی های معطر ونمک و فلفل سیاه و دارچین حسابی هم بزنید. در یک قابلمه آب را بگذارید جوش بیاید ( حدود یک سوم قابلمه آب کافی است ) وقتی جوش آمد، سبزی آش را توی قابلمه بریزید و در آن را نگذارید. وقتی می خواهیم سبزی را بپزیم، بهتر است در قابلمه را نگذاریم. در این صورت رنگ سبزی، سبز باقی می ماند و به سیاهی نمی زند. این کلک در مورد اسفناج خیلی کارآمد است. رشته آشی را هم با سبزی می ریزیم توی قابلمه حدود یک ربع بعد رشته و سبزی پخته است. حالا باید بگذاریم رشته و سبزی خنک شود. وقتی که خنک شد، آن را به ماست اضافه می کنیم. کم کم اضافه می کنیم و هی ماست را هم می زنیم تا دست آخر یک آش سفید و یک دست داشته باشیم و حرارت سبزی و رشته باعث بریدن ماست نشود. این آش سرد سرد خوشمزه است. من و مریم و سیما که خیلی خوشمان آمد