April 16, 2006

سوپ

برلوسکونی دارد می بازد! عزم ملی این ایتالیایی ها واقعاً قابل ستایش است. چند وقت پیش یکی ازایتالیایی های موسسه می گفت همه حتی آنهایی که می خواهند به برلوسکونی رای بدهند می دانند که او آدم بدی است.
خب. این سوپ را از یکی از خاله هایم که بیماری قند خون دارد یاد گرفتم. سوپ خیلی خوشمزه و سالمی است. خصوصاً برای کسانی که قند
خونشان بالا است. نکته جالب این سوپ این است که اگرچه تک تک اجزای آن به تنهایی خیلی خوشمزه نیست، اما ترکیب شان واقعاً خوش خوراک است. امتحان کنید

مواد لازم
اسفناج خرد شده : یک بشقاب سوپ خوری سرپُر
عدس : یک استکان
هویج : دو تا
شیر : دو لیوان

عدس را داخل قابلمه بریزید و با آب و نمک بگذارید بپزد. عدس که نیم پز شد، هویج ها را هر طوری که دوست دارید خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. دست آخر بعد از پختن عدس و هویج، اسفناج ها را داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را دیگر روی آن نگذارید تا اسفناج ها سبزی خوشرنگ شان حفظ شود. پنج دقیقه صبر کنید تا اسفناج ها خوب بپزند. حالا دو لیوان شیر را همینطور که محتوی داخل قابلمه را هم می زنید، داخل قابلمه بریزید. سوپ را هم بزنید تا چند قُل بزند.
امیدوارم خوشتان بیاید. مهمان های ما که دو روز پیش عاشق اش شدند