June 19, 2006

پاستا با اسفناج

از مزایای این آشپزخانه یکی هم این است که خودمان (من و سانلی) هم به عنوان کتاب آشپزی از آن استفاده می کنیم. پاستا با اسفناج را از یکی دیگر از بچه های ایتالیایی اینجا یاد گرفتم. سر جمع، ایتالیایی ها خیلی راحت تر از ما ماکارونی درست می کنند. این یکی را امتحان کنید ببینید نظرتان چیست؟ راستی نمی دانم در مورد نوت موسکات ( انگار همان جوز هندی خودمان است) قبلاً اینجا چیزی نوشته ام یا نه؟ اما از آن غافل نشوید. من تازه کشف اش کرده ام. به نظر من تاثیر خیلی خوبی در طعم غذا دارد.

مواد لازم:
پاستا : نصف بسته حدوداً به اندازه دو نفر می شود
گوجه فرنگی - ترجیحاً خشک شده اما اگر نبود، همان تازه خرد شده اش هم خوب است: یک فنجان
سیر : دو- سه حبه که باید ریز ریز خرد کنیم
اسفناج که درشت درشت خرد شده باشد: یک کاسه بزرگ سرپُر
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، کاری، نوت موسکات و زردچوبه: هر چقدر که دلتان می خواهد.
یک قاشق غذاخوری کره و دو- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

خب، یک قابلمه متوسط را تا نیمه بیشتر آب کنید درآن نمک بریزید ، یک قاشق غذا خوری کره به آن اضافه کنید و درش را بگذارید .شعله را زیاد کنید تا آب بجوشد. بعد پاستا ها را به آب در حال جوش اضافه کنید. در قابلمه را باز بگذارید. صبر کنید تا پاستا ها حسابی بپزند. موقع پخت پاستا می توانید به آب قدری زردچوبه ( این اختراع سانلی است ) یا زعفران اضافه کنید. از آن طرف اسفناج ها را بشورید، درشت درشت خرد کنید، توی تابه روغن زیتون بریزید و اسفناج ها را با روغن تفت بدهید. فقط به اندازه ای که قدری روغن به خُرد اسفناج ها برود. گوجه ها را به اسفناج اضافه کنید. دست آخر سیر را هم که ریز ریز خرد کرده اید به این مخلوط اضافه کنید. بگذارید همه مواد با هم یک تفت کوتاه داده شوند و زیر تابه را خاموش کنید. پاستا را که حسابی پخته است، آب کش کنید. در یک کاسه بریزید و این مخلوط را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. همین