June 19, 2006

پاستا با پِستو

آخر هفته تولد پاسکوله بود. کلی غذاهای ایتالیایی درست کرده بود. از همه بیشتر ازیک نوع پاستا خوشم آمد. چون خیلی ساده و در عین حال خوشمزه بود، دستورش را یاد گرفتم و تصمیم گرفتم اینجا بگذارم. فقط یک ایراد دارد: این غذا نیاز به پِستو دارد که در ایران نمی دانم پیدا می شود یا نه؟ اما تجربه من می گوید، به جای پستو می شود از گشنیز و جعفری و زیتون وسیر استفاده کرد. حالا امتحان کنید

مواد لازم برای دو نفر:
ماکارونی پیچ پیچی یا هر شکل دیگری، به غیر از ماکارونی های رشته ای ( که ایتالیایی ها با آن می گویند پاستا): اندازه یک وعده
پستو: چهار قاشق غذاخوری،
یا جعفری و گشنیز و سیر خرد شده و زیتون : یک بشقاب میوه خوری
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و کاری: هر چقدر که می پسندید
گوجه فرنگی: سه تا درشت

آب و نمک را در قابلمه بگذارید تا بجوشد. پاستا را بریزید در قابلمه و دیگر درِ آن را نگذارید. می توانید یک مقدار خیلی کم زعفران در آب بریزید که پاستاها یتان خوش رنگ و خوش مزه تر بشوند. بگذارید پاستاها حسابی بپزند.
بعد آن ها را آب کش کنید و دریک کاسه بریزید. سبزی خرد شده یا پستو و گوجه فرنگی خرد شده را با ادویه ای که دوست دارید، به آن اضافه کنید. روغن زیتون را روی مخلوط بریزید و آن را هم بزنید. همین. امیدوارم خوشتان بیاید.