July 30, 2006

کباب فلفلی


این غذا را از مامانم یاد گرفتم. مامان هم سال ها پیش از یکی از برنامه های آموزش آشپزی تلویزیون یاد گرفته بود. حالا که مامان اینجاست، فرصت کردم و چندتا غذایی را که او بلد است و من خوب بلد نیستم را ازش یاد گرفتم که به مرور دستورش را می گذارم اینجا. راستی مامان برایمان کلی هم ترشی درست کرد اینجا. اگر بخواهید می توانم دستور ترشی مامان بهار را هم اینجا برایتان بگذارم








مواد لازم برای چهار نفر

هشت تا فلفل سبز بلند و کشیده
دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
یک دانه پیاز
یک لیوان آب گوجه فرنگی یا هشت تا گوجه فرنگی
هشت تا سیب زمینی فسقلی استامبولی
ادویه هرچی دلتان خواست
دو قاشق روغن

پیاز را توی گوشت رنده کنید و با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه فراوان قدری به هم بزنید. بعد دور فلفل ها را با گوشت چرخ کرده بپوشانید. طوری که فقط دسته فلفل معلوم باشد. کف تابه روغن بریزید و فلفل کباب ها را بگذارید توی تابه و قدری تفت بدهید.
سیب زمینی استامبولی پوست نازکی دارد. به همین دلیل من پوست آن را نمی گیرم. سیب زمینی ها را هم بگذارید کنار فلفل ها و آب گوجه فرنگی یا گوجه های ورقه ورقه را بچینید روی مجموعه. ادویه دلخواهتان را به غذا بزنید و در تابه را بگذارید. حدود نیم ساعت بگذارید تا غذا با حرارت کم بپزد. این غذا با کته خیلی خوش مزه می شود.