September 16, 2006

نرگسی با عکس یتمچه



خب امروز یکی از همسایه های آشپزخانه برایم تعریف کرد که تا به حال فقط در مورد یتیمچه شنیده بوده و دی روز رفته مواد اولیه را خریده و خودش درست کرده و خیلی خوشش آمده است. چند تا عکس هم از یتیمچه برایم فرستاده که من با اجازه اش یکی را قدری دست کاری کردم و می گذارم اینجا.
امروز یاد نرگسی افتادم. خیلیی وقت است که نرگسی نخورده ایم. از وقتی
پاستا با اسفناج را یاد گرفته ایم، نرگسی فراموش شده! حکایت " نو که می آد به بازار، کهنه می شه دل آزار"!!! فکر می کنم خیلی ها نرگسی را بلد باشند اما خب محض یاد آوری

مواد لازم برای دو نفر

اسفناج خرد شده: یک بشقاب غذا خوری
پیاز: یک دانه متوسط
تخم مرغ: طبیعتاً دو تا
فلفل سیاه : به مقدار فراوان
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: هر چقدر دوست داشتید
کره: یک قاشق غذاخوری
رب: یک قاشق چای خوری - اگر هم خواستید، بدون رب درست کنید

پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم. بعد اسفناج ها را با کره کمی تفت می دهیم تا قدری آبشان گرفته شود. حالا پیاز ها را می ریزیم روی اسفناج و ادویه را اضافه می کنیم. قدری هم می زنیم تا هم مواد با هم مخلوط شوند و هم طعم ها با هم قاطی بشوند. بعد تخم مرغ ها را می شکنیم، در یک ظرف هم می زنیم و می ریزیم روی این مواد. چند دقیقه در تابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها مغز پخت شوند. نوش جان