October 2, 2006

بازهم پاستا!

عجب! یادم نبود این دستور را قبلاً نوشته بودم! با عرض معذرت به خاطر تکراری بودن دستور غذا باید اضافه کنم که : بابا جان مگر شما هیچ وقت غذای تکراری نمی خورید؟ خب حالا دستور غذای تکراری دیدن را هم بگذارید به حساب غذای تکراری خوردن! شوخی می کنم. خوش حالم که اینقدر پایه آشپزخانه ام هستید که یادتان مانده بود این غذا تکراری است و اقرار می کنم از این که یادم نبود این غذا تکراری است شرمنده ام. به جایش دستور یک جور پاستا اینجا می نویسم که هم خوشمزه است و هم راحت ( مثل هر پاستایی ). فقط بدیش این است که مواد اولیه اش در ایران پیدا نمی شود. جایگزین هایش را می گذارم به عهده خودتان

مواد لازم برای دو نفر

پاستا: از نوع ماکارونی
روغن زیتون
سالامی خرد شده قدر یک زیر دستی
سه- چهار حبه سیر
کلم بروکلی یک دانه کوچک
آب گوچه فرنگی یک لیوان
پنیر ریکوتاRicotta
کره یک قاشق چایخوری
زعفران یک نوک قاشق

آب را جوش می آوریم و پاستا را می ریزیم توی آب جوش . نمک و کره و زعفران را هم اضافه می کنیم. از آن طرف، سیرها را خرد می کنیم و توی تابه تفت می دهیم. سالامی ها را به سیر اضافه می کنیم و چند دقیقه بعد کلم بروکلی ها را که خرد کرده ایم می ریزیم توی تابه و آب گوجه و ادویه ای را که دوست داریم اضافه می کنیم . زیر تابه را کم می کنیم و ده دقیقه صبر می کنیم تا کلم بروکلی ها بپزند. پنیر ریکوتا، مثل کشک می ماند. آن را توی یک کاسه بریزید و یک سوم استکان آب ( گرم یا سرد فرقی نمی کند) بریزید رویش و حسابی هم بزنید تا یک سس یکنواخت بدست بیاید. وقتی مطمئن شدید پاستا و کلم بروکلی پخته، آب پاستا را خالی کنید. ( آب کش نکنید) بعد مواد توی تابه و پنیر را با پاستا مخلوط کنید. هم بزنید و نوش جان کنید. باز هم بابت غذای تکراری عذر می خواهم