October 8, 2006

گشنه پاستا

امروز می خواستم دستور ته چین را اینجا بنویسم. برای اینکه دی روز یک عالمه ته چین درست کردم. کلی هم یاد مامان دلارام افتادم. مامان دلارام ته چین را با قطعات بزرگ مرغ می پزد و خیلی هم خوشمزه می شود. ته چین از آن غذاهایی ست که آدم را از پختشان می ترساند ( به نظر می آید غذای اعیان است و باید خیلی وقت گیر و هزینه بر باشد) اما مثل فسنجان گول زنک است. به نظر من که از درست کردن پلو مرغ خیلی ساده تر است. خلاصه... تو تکه ازته چین ها ماند برای امروز نهار. اما کم بود. یعنی من بعد از خوردن سهم توی بشقابم احساس کردم هنوز خیلی به حس گرسنگی نزدیک ترم تا به حس سیری! برای همین رفتم سراغ پاستا و یخچال. دیدم یک دانه بادمجان و یک بسته نخود فرنگی شیرین، یک ته سوسیس و یک بسته پنیر موتزارللا داریم. توی گلدان سبزیجات هم پیازچه و جعفری. برای همین با سانلی دست به کار شدیم

مواد لازم برای دو نفر

پاستا
یک بسته پنیر موتزارللا
یک دانه بادمجان
نخود فرنگی شیرین (درسته و از غلاف درنیامده) با نخود فرنگی های ایران فرق می کند
یک دانه پیاز متوسط
یک فنجان سس پاستا یا آب گوجه فرنگی
پیازچه و جعفری خرد شده به اندازه یک نعلبکی کوچک
یک نعلبکی کوچک سوسیس
کمی روغن
نمک و فلفل و ادویه هر چه قدر که دوست داشتید

تا پاستا بپزد، پیاز را ریز می کنیم، بادمجان را هم مثل سیب زمینی سوپی خرد می کنیم، نخود فرنگی ها را با چاقو به سه - چهار قسمت می بریم، پنیر را هم ورقه ورقه می بریم. حالا پیاز را توی تابه قدری تفت می دهیم، بعد بادمجان را اضافه می کنیم. یک کم که بادمجان ها سرخ شدند، نخود فرنگی ها را اضافه می کنیم. بعد سوسیس ها را که خرد کرده ایم با این مواد تفت می دهیم. دست آخر هم آب گوجه و پیازچه و جعفری خرد شده را می ریزیم روی این مواد. نمک و ادویه هرچه دوست داشتید بزنید و پنیرها را اضافه کنید. پاستا هم تا این کار ها را بکنید، پخته است. آن را آب کش کنید و با این مواد قاطی کنید و نوش جان کنید

6 comments:

  1. salam Bahar
    vaght kardi dastoor tahchinam benevis
    hamintoor raveshe abkesh kardane berenj(nakhandi behema man hanooz balad nistam berenj abkesh kona,faghat kate dorost mikonam)
    mercccccccccccc

    ReplyDelete
  2. سلام نحوه آب کش کردن برنج را در پست های اول نوشته ام. فقط باید حوصله کنی و پیدایش کنی

    ReplyDelete
  3. hi
    see my view girl!

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:41 PM

    سلام
    آدم آخر شبی برسه به آشپزخونه دیگه چی بگه! مخصوصا که هوس پخت و پز هم بدجوری افتاده به کله ام!

    تا برم آرشیوتون رو بخونم. فعلا دست به نقد این داستان آشپزخانه شاهکاره!

    ReplyDelete
  5. سلام دوست خوب باسلیقه .من از مشتری های پرو پا قرص این وبلاگ باحالم.می شه خواهش کنم درباره « گلدان سبزیجات » کمی برایم توضیح بدی.ضمنا اگر اطلاعاتی درباره پرورش جوانه در خانه داری ممنون می شم اگر بگویی.

    ReplyDelete
  6. سلام فهمیه
    گلدان سبزیجات ما یک فلاورباکس بزرگ به عرض نیم متر است که تقسیم به سه قسمت شده و هر قسمتش را یک چیزی کاشته ایم. حالا که پاییز است، یک قسمت جعفری است، یک قسمت رزماری و یک قسمت پیازچه.
    دی روز هم یک بسته نعناع خریدم و ساقه های جوانش را گذاشته ام در آب تا ریشه بدهند و بکارم.
    معمولاً اگر از این گلدان های آماده سبزیجات که اینجا در سوپرمارکت ها زیاد پیدا می شود بگیرم، آن را هم به گلدان بزرگ تر منتقل می کنم. به این ترتیب الان یک گلدان شوید و یک گلدان گشنیز هم دارم :) اسم اینها را گذاشته ام گلدان سبزیجات

    ReplyDelete