April 2, 2007

آشپزخانه در دار را ترجیح می دهم

سلام عید همه مبارک
تصمیم گرفته بودم آشپزخانه را اپن کنم اما خیلی با این کار راحت نبودم. دوباره برگشتم سر آشپزخانه خودم!

امروز سیزده به در بود. آش رشته پخته بودم و با خودم بردم موسسه که دست کم نهار سیزده به در آش رشته بخوریم! و چه چسبید. جای همه خالی...

امروز عصر یک پاستای خیلی ساده گیاه خواری درست کردم که خوش مزه شد. با خودم گفتم بیایم آشپزخانه به بهانه پاستا دوباره به نوشتن ادامه بدهم.

مواد لازم برای دو نفر و نصفی ( نصفی یعنی یک وعده اضافه برای نهار فردای یکی از آن دو نفر)

یک دانه پیاز متوسط ریز شده
یک دانه بادمجان خرد شده
یک دانه کدوی خرد شده
یک دانه فلفل سبز خرد شده
نمک و زردچوبه و آویشن
دو قاشق غذاخوری پستوی سبز
چهار قاشق غذاخوری زیتون سیاه
یک قالب پنیر بز
مقداری کره یا روغن برای سرخ کردن مواد
نصف بسته ماکارونی

خب آب را بگذارید بجوشد. تا آب بجوشد و ماکارونی بپزد، پیاز و بادمجان و کدو و فلفل سبز را سرخ کنید. پنیرها را هم خرد کنید و با زیتون ها رویش بریزید. وقتی ماکارونی در آب پخت، مایع را با پستو هم بزنید و بعد از آب کش کردن ماکارونی با هم مخلوط کنید.
نوش جان