April 29, 2007

یک ووک ساده

برای آشپزخانه تئو تا به حال سه تا پیشنهاد داریم:
-لوبیا پلو
-قیمه یا قیمه بادمجان
-قورمه سبزی

من می خواهم این چندتا را هم اضافه کنم:
- باقالی پلو
- بورانی لوبیا سبز
-نازلی خاتون
-ته چین

حالا تا ببینیم چطور می شود....
امروز یک ووک ساده با سبزیجاتی که در یخچال داشتیم درست کردم. شاید شما هم خوشتان بیاید:

مواد لازم برای دو نفر:

دو تا قارچ که ورقه ورقه بریده اید
یک قاشق غذاخوری کره
نصف یک ساقه تره فرنگی که به اندازه بند انگشت طولی خلال کرده اید
سه تا ساقه کرفس که آنها را هم طولی به اندازه یک انگشت خلال کرده اید
نصف فلفل قرمز دلمه ای که آن را هم به همان ترتیب کرفس و تره فرنگی خلال کرده اید
میگو هرچه قدر که دم دستتان است
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نوت موسکات، سیترون گراس(علف لیمو)، لانگ تای هرچقدر که دوست دارید
یک قاشق غذاخوری خشخاش یا کنجد
یک فنجان سس سویا
هرچقدر که دوست دارید رشته

تابه ووک را بگذارید روی اجاق وقتی گرم شد، کره را بیاندازید. اول تره فرنگی ها را قدری تفت بدهید بعد فلفل و کرفس را اضافه کنید. قدری که تفت دادید، میگوها را بریزید و دست آخر هم قارچ. همه این داستان بیشتر از ده دقیقه طول نمی کشد. حالا ادویه وخشخاش یا کنجد و سس سویا را بریزید و صبر کنید تا قدری مزه ها با هم ترکیب شوند.
رشته ها را مثل پاستا در آب جوش بپزید و با این مواد نوش جان کنید.