May 20, 2007

اسپاگتی با فیله ماهی

من ماهی خیلی دوست دارم. اصولا غذای دریایی زیاد دوست دارم. خوشبختانه دور و برم هم پر است از جک و جانورهای دریایی. وقتی خانه مامان و بابا بودم هر جمعه ماهی داشتیم. قسمتی از برنامه غذایی خانواده هفته ای یک بار ماهی خوردن بود. کوچکتر که بودم، قزل قلعه بغل گوشمان بود و بابا هر پنج شنبه از آن غرفه ای که یک وان بزرگ حمام پر از ماهی های پرورشی داشت، ماهی های مختلف می گرفت. بعدها که بابا مرتب جنوب می رفت، از آنجا ماهی های تازه و مختلف می آورد. با ماهی و میگو هم غذاهای مختلف اختراع می کرد. یادم هست یک غذایی اختراع کرده بود به اسم اسپاگتی با سس میگو. باید ازش بپرسم این سس میگو را چطور درست می کرد؟ یادم هست میگو داشت و لیمو عمانی و رنگش هم سرخ بود....خلاصه این غذا را نارگیل درست کرده بود و من خیلی خوشم آمد.

مواد لازم برای دو نفر

یک دانه فیله ماهی بدون استخوان
سه - چهار قاشق پستوی سبز
نصف بسته اسپاگتی
کره
دو - سه حبه سیر
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
یک دانه تخم مرغ
یک دانه لیموترش بزرگ
آب را جوش بیاورید و اسپاگتی را بریزید توی قابلمه تا بپزد. تا آب جوش بیاید و اسپاگتی بپزد، کره را در تابه آب کند و فیله ماهی را نمک و فلفل بزنید و بگذارید با حرارت ملایم حسابی مغز پخت شود. اسپاگتی ها را بریزید در یک آب کش، بعد از اینکه آبش رفت، در ظرف دلخواهتان بریزید، پستو را با آن حسابی مخلوط کنید و دست آخر هم فیله را به آن اضافه کنید. همینطور که اسپاگتی را هم می زنید، فیله هم خرد می شود و لابه لای رشته ها می رود.
و اما تخم مرغ برای چی؟
توی روغنی که ماهی سرخ کرده بودید، دو سه حبه سیر را ریز خرد کنید و نمک و فلفل و زردچوبه (فراوان ) بزنید. تخم مرغ را با آبلیمو در یک کاسه حسابی هم بزنید و بریزید روی سیرداغ. این تخم مرغ آی خوردن دارد....

4 comments:

  1. خیلی عالیه که شما خارج از ایران هم اینقدر خوب آشپزی می‌کنید !

    من فقط نفهمیدم پستوی سبز چی بود !
    راستی منم آشپزی رو دوست دارم و همینطور درست کردن سس‌ها و ادویه‌های جدید رو !
    و منم در مورد آشپزی می‌نویسم لینکت رو اضافه کردم

    ReplyDelete
  2. با تشکر از دستورات آشپزی که می ذارید :) می خواستم بپرسم شما سوپ مارچوبه بلدید؟ الان فصلش شده و من خیلی دلم می خواد سوپ درست کنم ولی بلد نیستم،چند تا دستور هم به روش گوگل کردن پیدا کردم ولی با هم فرق داشتن و نمی دونم کدوم بهتره. چون شما تجربه آشپزیتون بیشتره و برخلاف من ذوق و استعدادش رو هم دارید گفتم ازتون بپرسم.... ممنون :)

    ReplyDelete
  3. برای یک مرد خوب:
    ممنون. پٍستو را در مغازه ایتالیایی ها می توانید پیدا کنید. ترکیبی است از سبزیجات معطر، سیر، زیتون، روغن زیتون و پنیر.

    برای ان جی
    بلد نیستم. اما می توانیم از بقیه بپرسیم :)

    ReplyDelete
  4. سلام بهار عزیز
    امید که خوب و خوش و سلامت باشید.شما من را نمی شناسید و من هم مدت زیادی
    نیست که شما را می شناسم!در واقع از چند دقیقه پیش که وب لاگ شما را
    دیدم!در هر حال وب لاگ جالبی بود ...آخ! جدا ببخشید من خودم را معرفی
    نکردم هنوز.من مسعود هستم 29 ساله و ساکن ایران شغلم هم فن آوری
    اطلاعاته. در هر حال. می خواستم بدونم می تونی به من یه کمکی بکنی؟من یه
    ایده دارم که باید اول چند تا چیزو در موردش بفهمم.اگه برات زحمتی نبود و
    جوابشو می دونستی این سوالاتو پاسخ بده:
    1- چند جور اسپاگتی توی اروپا درست می شه؟منظورم توی رستورانهاست؟
    2-کدوماش معروف ترند؟کدوم پر طرفدارتر؟
    3-تو چه رستورانهایی می شه اسپاگتی خورد؟
    4-اسپاگتی رو معمولا با چه دسرها و سالادها یا نوشیدنی هایی می خورن؟
    البته همون طور که می دونی اینجا هم ماکارونی رو می خورن اما یه کم با
    اسپاگتی اروپا یا ایتالیا فرق داره...در هر حال اگه تونستی این ساولاتو
    پاسخ بده. شاید در مورد ایده من با هم گپی زدیم

    ReplyDelete