June 24, 2007

پاستا با چوریسو




این چوریسوست. یک جور گوشت بوداده با ادویه و بسیار خوش عطر و خوش طعم.
این موجود را به تازگی کشف کرده ام و می خواهم نتیجه کشفیاتم را برای شما هم تعریف کنم. باشد که شما هم دوست بدارید.

مواد لازم برای چهار نفر

یک بسته پاستای گوش فیلی
دویست و پنجاه گرم کلم بروکلی
دویست و پنجاه گرم زیتون سیاه
دویست و پنجاه گرم قارچ
یک بسته پنیر ریکوتا : این پنیر، خیلی نرم و تازه است. یک چیزی بین خامه و پنیر
شکل و شمایلش را در عکس سمت راست می بینید.
یک قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه هرچقدر که لازم می دانید.
دو- سه حبه سیر
پستو: دو- سه قاشق غذاخوری

آب را بگذارید جوش بیاید و پاستا را بریزید درقابلمه تا بپزد.
کره را در یک تابه آب کنید سیر را خرد کنید و در کره سرخ کنید. قارچ ها را اضافه کنید و با حرارت کم قدری تاب بدهید. همین که قارچ ها آب انداختند، پنیر را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا سسی یکنواخت از آب دربیاید.
چوریسو را همانطور که درشکل می بینید خرد کنید.
پاستا که آماده شد، کلم ها راه که به قطعات بزرگ خرد کرده اید بریزید توی آب پاستا و دو سه دقیقه بگذارید با آب بجوشد. یادتان باشد که بیشتر از این اگر بگذارید هم کلم ها و هم پاستا بیشتر از حد می پزند و از مزه می افتند.
حالا پاستا و کلم را در ظرفی آبکش کنید و دوباره برگردانید توی قابلمه. چوریسو، پستو، زیتون و سس را رویش بریزید و با دقت هم بزنید.
نوش جان
سراغ عکس غذا را از این بانوی تنبل نگیرید که فایده ای ندارد.