August 7, 2007

سالاد با ماهی تن

تصمیم گرفته ام شب ها به جای شام سالاد بخورم. اما از آنجایی که نهارهایم هم سبک است، سالادهای شبانه را قدری پر و پیمان درست می کنم. شاید شما هم بدتان نیاید امتحان کنید. راستی هیچ فکر کرده اید که چرا به جای ماهی تن، می گوییم تن ماهی؟ مگر تن چیست که یک نوع خاص آن ماهی باشد؟

مواد لازم برای دو نفر:
یک بسته کنسرو ماهی تن
سه چهار ساقه نعناع و گشنیز
هفت هشت برگ کاهو
سه چهار قاشق ذرت پخته شیرین
یک دانه پیاز کوچولو
یک دانه خیار کوچک
پنج شش تا خیارشور کوچولو
یک دانه گوجه فرنگی
چهار پنج ساقه لوبیا سبز یا نخود سبز شیرین
سه چهار قاشق آب لیمو
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

اول پیاز را ریز ریز خرد کنید و رویش آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد ماهی تن را . به این ترتیب تا باقی مواد را آماده می کنید، طعم پیاز و ماهی و آبلیمو حسابی با هم قاطی می شود. هیچی دیگر. باقی مواد را هرطور دوست دارید خرد کنید و به این مخلوط اضافه کنید. نوش جان.

من با اصولا با انواع سس میانه خوبی ندارم چون به نظرم طعم طبیعی غذا را عوض می کند. اما شما اگر دوست دارید سالادتان را با سس امتحان کنید.