October 15, 2007

پاستا با کدو


ایتالیا بروی و پاستا نخری؟ اصلا می شود؟ با یک کوله پشتی پاستا و پنیر آمده ایم خانه! امشب اولین سری برنامه پاستاپزی را اجرا کردم که به شرح زیر می باشد:

مواد لازم برای دو نفر:
کدوی سبز دوتا
دوتا حبه سیر
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دوتا فلفل سبز تند
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه
نصف بسته پاستا
پنیر اسکامورزای دودی یا هر پنیر دلخواه خودتان

تابه ووک را می گذاریم روی آتش و یک قاشق روغن زیتون می ریزیم تویش. این کلک استفاده از تابه ووک برای درست کردن سس پاستا را از یکی از دوستان ایتالیایی یاد گرفتم. اینطوری هم زدن پاستا و مخلوط کردنش با سس خیلی راحت تر است. خلاصه سیرها را ریز ریز می کنیم و می ریزیم توی روغن. یک ذره که سرخ شدند، کدوها را که ریز خرد کرده ایم به همراه فلفل های خرد شده به سیرها اضافه می کنیم، قدری تفت می دهیم، نمک و ادویه را می زنیم و دری روی تابه می گذاریم تا کدوها با آبی که پس می دهند بپزند.

برای پاستا، قابلمه را آب می کنیم و می گذاریم بجوشد. بعد پاستای گوش فیلی را می ریزیم تا با آب در حال جوش بپزد. قبل از اینکه پاستا کاملا بپزد، آن را در آب کش می ریزیم. بعد پاستا را با کدوها قاطی می کنیم و پنیرها را به آن اضافه می کنیم.
نوش جان.