October 15, 2007

پاستا با کدو


ایتالیا بروی و پاستا نخری؟ اصلا می شود؟ با یک کوله پشتی پاستا و پنیر آمده ایم خانه! امشب اولین سری برنامه پاستاپزی را اجرا کردم که به شرح زیر می باشد:

مواد لازم برای دو نفر:
کدوی سبز دوتا
دوتا حبه سیر
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دوتا فلفل سبز تند
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه
نصف بسته پاستا
پنیر اسکامورزای دودی یا هر پنیر دلخواه خودتان

تابه ووک را می گذاریم روی آتش و یک قاشق روغن زیتون می ریزیم تویش. این کلک استفاده از تابه ووک برای درست کردن سس پاستا را از یکی از دوستان ایتالیایی یاد گرفتم. اینطوری هم زدن پاستا و مخلوط کردنش با سس خیلی راحت تر است. خلاصه سیرها را ریز ریز می کنیم و می ریزیم توی روغن. یک ذره که سرخ شدند، کدوها را که ریز خرد کرده ایم به همراه فلفل های خرد شده به سیرها اضافه می کنیم، قدری تفت می دهیم، نمک و ادویه را می زنیم و دری روی تابه می گذاریم تا کدوها با آبی که پس می دهند بپزند.

برای پاستا، قابلمه را آب می کنیم و می گذاریم بجوشد. بعد پاستای گوش فیلی را می ریزیم تا با آب در حال جوش بپزد. قبل از اینکه پاستا کاملا بپزد، آن را در آب کش می ریزیم. بعد پاستا را با کدوها قاطی می کنیم و پنیرها را به آن اضافه می کنیم.
نوش جان.

6 comments:

  1. to ghbalme mogeh ab josh moghe rikhtan pasth ay eghashogh seke ham berizim bad nista

    ReplyDelete
  2. سر آشپز عزیز من ترجیح می دهم مزه پاستا را عوض نکنم. خصوصا که پاستا ایتالیایی باشد که بس که خوش طعم است خالی خالی هم دلچسب است.

    ReplyDelete
  3. رها12:23 AM

    سلام
    از وبلاگ زیبا و جالبتون بسیار لذت بردم.از اینکه اینجا رو اتفاقی پیدا کردم مسرورمو آرزوی سعادت براتون دارم...عکس های زیبایی گرفتین از اونا هم دیدن کردم و خیال دارم مطالبتون رو دنبال کنم...اگر به شعر علاقمند هستید به وبلاگم سر بزنید شاید دوستان خوبی برای هم بشیم...

    ReplyDelete
  4. ممنون رهای عزیز

    ReplyDelete
  5. من امروز این غذایی را که آموزش دادید رو دارم درست میکنم.
    مرسی .. هم ساده هم سریع است.

    ReplyDelete
  6. نوش جان.
    من نتوانستم لینک شما را باز کنم.

    ReplyDelete