November 13, 2007

پاستا با فلفل قرمز و بروکلی


بهترین نوع پاستا برای این غذا از پاستای با شکل کلاه است. بسیار خوشمزه و ساده است.

مواد لازم برای دو نفر:

نصف بسته پاستای کلاهی
یک دانه فلفل قرمز شیرین
یک دانه کلم بروکلی کوچک
دو قاشق غذاخوری پستو
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه هرچقدر که می پسندید

هیچی، آب را می گذاریم جوش بیاید. در عین حال فلفل قرمز را ریز خرد می کنیم و قدری در روغن زیتون تفت می دهیم. آب که جوش آمد، پاستا را می ریزیم توی آب و صبر می کنیم تا پاستا نیم پز شود. حالا کلم بروکلی هایی که به قطعات کوچک خرد کردیم توی آب پاستا می ریزیم. دو دقیقه بیشتر صبر نمی کنیم. چون هم پاستا بیش از حد نرم می شود و هم بروکلی ها له می شوند. سریع پاستا و بروکلی ها را در آب کش خالی می کنیم. قدری تکان می دهیم تا آبش برود. بعد آنها را برمی گردانیم توی قابلمه، فلفل قرمز ها را می ریزیم رویش دو قاشق پستو می زنیم و قدری نمک و فلفل سیاه و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

14 comments:

  1. به به برم كه درست كنم! دهنم آب افتاد بهار!

    و باز هم مشكل پستو...

    ReplyDelete
  2. سیمای عزیزم
    بدون پستو هم خیلی خوشمزه است.

    ReplyDelete
  3. بهارجان من خيلي از روزها بعد از ظهر كه ميخوام برم خونه هرچي فكر ميكنم نميفهمم كه برم خونه چي بپزم يه سري اينجا ميزنم و مشكلم رو حل ميكنم. مخصوصا غذاهاي قسمت اصالت و پاستا هارو خيلي دوست دارم.خواستم ازت تشكر كنم.
    فاطمه

    ReplyDelete
  4. راستي امروز هم دارم ميرم دال عدس درست كنم.
    منو يادته ؟

    ReplyDelete
  5. سلام فاطمه
    نوش جان. اگر بگویم نه ناراحت نمی شوی؟ به جز گفتن اسم کوچکت شاید بتوانی راهنمایی دیگری هم بکنی....

    ReplyDelete
  6. نه عزيزم چرا ناراحت بشم.من فاطمه مقصودي همكلاسي دوران دبيرستان هشتم شهريور. من و تو و شادي يادت اومد؟

    ReplyDelete
  7. وایییی چه جالب. البته که یادمه :) حتی یادمه که دوست داشتی روی لوبیاپلوت آبلیموی یک و یک بریزی :)

    ReplyDelete
  8. واي دختر تو چه چيزهايي يادته. نميدوني چقدر خوشحال ميشم وقتي ميبينم دوستام اينقدر موثروموفق هستن. اميدوارم هميشه شاد و خرم باشي.

    ReplyDelete
  9. Nooshin2:52 PM

    salam, che ghazahayee che axayee khanoomeh honarmad!!! shoma koja zendegi mikoni?

    ReplyDelete
  10. Nooshin2:55 PM

    addresse ashpazkhooneh man hast:
    http://chefnooshin.blogfa.com/

    ReplyDelete
  11. سلام نوشین
    آشپزخانه تخصصیی داری :) من آمستردام زندگی می کنم. تو کجایی؟

    ReplyDelete
  12. گلمریم11:52 AM

    راستش من آخر هم نفهمیدم این پستو چیه. حالا که میگی بدون اون هم خوشمزه است خوب خیالم راحت شد. ر استی در مورد وبلاگ اصلیت خواستم بگم که قبلا رنگ و روی قشنگتری داشت. چی شد که عوضش کردی و فونتش هم قبلا بهتر بود.

    ReplyDelete
  13. گلمریم عزیز
    به زودی دستور پستو را اینجا می گذارم. حق با توست. رنگ و لعاب باغ بهار به دل خودم هم نمی نشیند. اما انتخاب هایم محدود است :(

    ReplyDelete
  14. سلام
    لطفا سايت ماهنامه هنر آشپزي را ببينيد.
    www.ashpaz.org
    از همكاري با شما خوشحال خواهيم شد.
    CEO

    ReplyDelete