July 6, 2008

خوراک صیفی جات




دلم یک فر نقلی و جمع و جور می خواهد که تویش خوراک صیفی جات بپزم. چیزی شبیه این را خانه تلی که فر داشت پختیم، خیلی خوشمزه شد. تابستان به من این خوراک ها خیلی می چسبد.
حالا اگر شما فر دارید، این را امتحان کنید.

یک دانه بادمجان حلقه حلقه شده
یک دانه کدوی حلقه حلقه شده
یک دانه فلفل دلمه ای زرد خرد شده به قطعات درشت
یک دانه فلفل دلمه سرخ خرد شده به قطعات درشت
سه چهار حبه سیر
یک ساقه رزماری
نمک وفلفل سیاه
اسکامورزا یا موتزارلا به مقدار دلخواه

بادمجان و کدوها را نمک بپاشید، بگذارید قدری آبشان دربیاید و بعد با دستمال خشکشان کنید.
فر را روشن کنید، یک قاشق روغن زیتون کف ظرف دلخواهتان بریزید و آن را چرب کنید. بعد حلقه حلقه بادمجان و کدو را بچنید ته ظرف و حرارت را روی دویست و شصت درجه سانتی گراد بگذارید. یک ربع بعد، زیر و رویشان کنید و فلفل ها را رویشان بچینید. دوباره حدود ربع ساعت بعد و سیر خرد شده و ساقه رزماری را بگذارید و و نمک و فلفل سیاه بزنید. سه چهار دقیقه بعد هم پنیر را روی غذا بگذارید و فر را خاموش کنید.

نوش جان و جای ما خالی.