September 28, 2008

پاستای تلی


این اسپاگتی را تلی با آب گوجه دست ساز خواهر دوستش درست کرده بود و بسیار به ما چسبید. اسم واقعی این غذا پاستا آلا ماتریچیانا ست که تلی با اسپاگتی درست کرده بود. لازم به گفتن نیست که آب گوجه تازه و دست ساز عطر و طعمی متفاوت با آب گوجه کنسروی دارد. درست مثل رب گوجه.

مواد لازم

یک بسته کوچک بیکن خرد شده (به جای آن گوشت چرخ کرده می توانید مصرف کنید اما عطر بیکن دودی چیز دیگری ست)
یک لیوان آب گوجه
یک قاشق پیاز سرخ شده خشک
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پنیر پارمجان رنده شده به مقدار دلخواه
پاستا یا اسپاگتی

آب پاستا را بگذارید روی گاز بجوشد تا آب به جوش بیاید، بیکن ها را بریزید توی تابه با درجه حرارت کم، تا با چربی خودشان سرخ شوند. تا بیکن ها سرخ شود، آب هم جوشیده و می توانید پاستا یا اسپاگتی را بریزید توی آب. یکی دو قاشق نمک به آب پاستا بزنید.
پیازها را به بیکن اضافه کنید و دست آخر آب گوجه را اضافه کنید. پاستا که به اندازه کافی پخت، آن را آبکش کنید و با پنیر و مایع به هم بزنید و نوش جان کنید.