March 22, 2009

پاستا با میگو

این یک جور پاستای من درآوردی است. اما به امتحان کردنش می ارزد. چون هم خوشمزه است و هم مقوی.

مواد لازم برای دو نفر:
یک بسته صد گرمی میگوی آماده
پاستا گوش فیلی یک سوم بسته
یک قاشق غذاخوری پستو
یک قاشق غذاخوری خامه طباخی سیردار
دو حبه سیر
یک دانه کدو
شش هفت ساقه لوبیا
سه تا هویج کوچک
نصف بروکلی کوچک
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری کره

قابلمه آب پاستا را می گذاریم روی حرارت اجاق تا جوش بیاید. در همان حال لوبیا ها و هویج ها را خرد می کنیم و می ریزیم توی قابلمه دیگری که آبش در حال جوش است. قدری نمک می زنیم رویش و کره را هم اضافه می کنیم. تا هویج و لوبیا نیم پز شوند، توی تابه ووک روغن زیتون را می ریزیم و سیر را تفت می دهیم. کدوها را هم که گرد گرد بریده ایم به سیر اضافه می کنیم. هویج و لوبیا که نیم پز شد، بروکلی ها را می ریزیم توی آب و دو سه دقیقه بعد قابلمه را خاموش می کنیم. سبزیجات را به کدو و سیر اضافه می کنیم و یکی دو قاشق از آب سبزیجات را هم می ریزیم توی ووک که کدوها هم بخار بگیرند.


آب پاستا که جوشید، نمک اضافه می کنیم و پاستاها را می ریزیم توی قابلمه. تا پاستاها بپزند، نمک و فلفل مایه پاستا را می زنیم و میگو ها را اضافه می کنیم و حرارت ووک را کم می کنیم.


پاستا را که آب کش کردیم، زیر تابه ووک را خاموش می کنیم و آب لیمو، خامه و پستو را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد هم پاستاها را می ریزیم و با مواد خوب هم می زنیم.


نوش جان.