July 20, 2009

پاستای تند و ترش



این پاستا را هم از تلی یاد گرفتم. به خاطر لیمویی که دارد طعمی به کل متفاوت با آنچه تا به حال خورده ام داشت.

مواد لازم برای دو نفر

یک دانه کدوی سبز
یک دانه لیموی درشت
پنیر پارمجان
مغز کاج
یک دانه فلفل قرمز تند (چیلی)
یک قاشق روغن زیتون
پاستا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه

کدو را رنده می کنیم و توی روغن تفت می دهیم. بعد دانه های مغز کاج را اضافه می کنیم ویک تابی می دهیم و دست آخر هم فلفل را که ریز خرد کرده ایم به مواد اضافه می کنیم. پوست لیمو را رنده ریز می کنیم و می ریزیم توی این مواد. فلفل که قدری سرخ شد، پنیر رنده شده را روی مواد می ریزیم.



پاستا را هم می پزیم، آب کش می کنیم و می ریزیم روی مواد و با هم حسابی مخلوط می کنیم و اگر دوست داشتیم باز روی غذا پنیر می پاشیم.
خوبی این غذا در زود آماده شدنش است. کلا نیم ساعت هم نمی کشد. یعنی تا پاستا بپزد، این سس هم آماده است.
نوش جان.

پیوست:
این مغز کاج است