September 29, 2009

کدوی بینوایان (Zucchine alla poverella)

من این غذا را از انریکو یاد گرفتم. او از تامارا و تامارا هم از ماری آنتوانت. از ریشه این غذا بیشتر از این نمی دانم. بیشتر مناسب است آنرا در کنار غذای اصلی صرف کرد. کارایی مثل ترشی خودمان را دارد.

مواد لازم
کدو 2-3 عدد متوسط
نعنای تازه 250 گرم
نمک و فلفل و سرکه قرمز (به میزان دلخواه)

کدوها را شسته ورقه ورقه کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس روغن اضافه آنها را به کمک کاغذ یا دستمالی بگبربد.


کدوها را در کف یک ظرف در داربچینید. کمی نمک و فلفل بپاشید و روی آنها را با برگهای نعنا بپوشانید و روی مواد سرکه قرمز اضافه کنید. دوباره یک لایه کدو و همه مراحل را تکرار کنید تا آنجا که همه کدوها تمام شوند.

حال درب ظرف را گذاشته و آنرا حداقل چند ساعتی در یخچال نگاه دارید تا سرکه به خورد مواد برود.
نوش جان!
تلی