October 4, 2009

Funghi Porcini alla Enrico

مواد لازم
قارچ پرچینی
جعفری تازه
پیاز- سیر- نمک و فلفل
میزان مواد همه به دلخواه و سلیقه خودتان بستگی دارد

حتما این قارچ ها را دیده اید. قهوه ای رنگند و کله چتری بزرگی دارند

برای این غذا بهتر است فقط سر قارچ را استفاده کنید. با تنه آن میتوانید در یک وعده دیگر مثلا سس ماکارونی درست کنید.
قارچها را با اسفنج نم دار یا دستمال تمیز کنید. شستن آنها با آب مزه شان را خراب میکند.
قارچها را کف ماهی تابه در دار بچینید و در ماهی تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچها آب بیندازند. دقت کنید كه در تمام مراحل پخت این غذا شعله گاز باید بسیار کم باشد. وقتی قارچها آب انداخت کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. جعفری تازه، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در ماهی تابه بریزید و به مخلوط مواد نمک و فلفل اضافه کنید. بگذارید همه چیز ده دقیقه بر روی شعله ملایم بپزد.

غذا اماده است.
نوش جان!
تلی