February 26, 2010

خورش انار دانه مسما



این یک خورش رشتی‌ست. غذا را شش ماه پیش که انار تازه آمده بود بازار درست کردم. اما خب تازه وقت کردم دستورش را اینجا بگذارم.

مواد لازم برای دو نفر:



فقط یک توضیح کوچولو: اگه به خوالیواش دسترسی دارین با نعناع قاطی کنین. من خالیواش خشک داشتم (به مرحمت عزیزی که از رشت برام فرستاده) با نعناع تازه‌ها قاطی کردم.


مرغ‌ها رو با یک دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه جدا می‌گذاریم بپزه. بعد خورش رو درست می‌کنیم:
پیاز رو تو کره سرخ می‌کنیم، انار دون شده رو بهش اضافه می‌کنیم بعد هم نعناع و خالیواش رو می‌ریزیم روی اینا و تفت می‌دیم.

انارها که آب انداختن، مرغ‌ها رو می‌گذاریم روی خورش و صبر می‌کنیم طعم خورش به خورد مرغها بره. خورش رو با کته نوش‌جان می‌کنیم.

بهار