April 20, 2010

مینسترینا با نودل


مینسترینا نام ایتالیایی دسته سوپ های رقیق است که معمولا با تورتلینی سرو میشود.

مواد لازم
نودل، پنیر پارمازان ، مزه سوپ

بسیار سریع و ساده! ۵۰۰ سی سی آب را در ظرفی بجوشانید وقتی آب جوش آمد مزه سوپ (من معمولا از طعم مرغ و سبزیجات استفاده میکنم) را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود سپس نودل را اضافه کنید، شعله را خاموش کنید و درب ظرف را بگذارید تا نودل نرم شود. در آخر پنیر را روی آن رنده کنید.
نوش جان

1 comment:

  1. سلام
    میدونم سوالم ممکنه یکم عجیب غریب باشه اما ممنون میشم اگه تجربه تون رو بهم بگید، شما اگر بخواهید برای یه مهمونی potluck غذای ایرانی درست کنید، چه غذاهایی رو انتخاب میکنید که با ذائقه آمریکایی جماعت هم سازگار باشه، ممنونم میشم اگر نظرتون رو بدونم

    ReplyDelete