May 16, 2010

سوپ نودل چینی

این سوپ را از دوست چینی ام یاد گرفتم. این دستور غذا برداشتی است آزاد از اصل چینی آن.

مواد لازم برای دو نفر
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۴-۵ عدد
کلم چینی ۲-۳ برگ بزرگ
جعفری به میزان دلخواه
تخم مرغ ۲ عدد
سوسیس یا سالامی
نودل
مزه سوپ، نمک، فلفل و پودر چیلی.

کمی آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد. در این فاصله سبزیجات را درشت خرد کنید.

وقتی آب جوشید نودل ها را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه ای بجوشانید تا نرم شوند. مراقب باشید که آب کف میکند و ممکن است سر ریز کند. بعد از این که نودل ها نرم شدند آن ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و گوشه ای نگاه دارید.




دوباره کمی آب در قابلمه بجوشانید و مزه سوپ را در آب حال کنید. سبزیجات خرد شده را یکی یکی اضافه کنید. سوسیس یا سالامی را به همراه گوجه و قارچ قبل از همه اضافه کنید مواد که نرم شد جعفری و کلم خرد شده را اضافه کنید سپس نمک و پودر چیلی را.


همراه جعفری میتوانید کمی پیازچه ریز خرد شده هم اضافه کنید. سبزی ها که پخت نوبت به نودل میرسد. نودلها را ۲-۳ دقیقه با سبزیجات بجوشانید. در آخر تخم مرغ ها را در قابلمه بشکنید و صبر کنید تا سفت شوند. بسته به دلخواه و سلیقه تخم مرغ ها را میتوانید عسلی یا کاملا سفت بپزید.
نوش جان
تلی