May 29, 2010

نودل سرخ کرده


مواد لازم برای دو نفر
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۳-۴ عدد
کلم چینی ۲-۳ برگ بزرگ
جعفری به میزان دلخواه
نودل
نمک، فلفل و سس سویا.

مثل سوپ نودل کمی آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوشید نودل ها را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه ای بجوشانید تا نرم شوند. مراقب باشید که آب کف میکند و ممکن است سر ریز کند. بعد از این که نودل ها نرم شدند آن ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و بگذارید آبشان گرفته شود.
کمی روغن در ماهی تابه بریزید و قارچ ها و گوجه فرنگی ها را که خرد کرده اید در ماهی تابه تفت دهید. سپس کلم های خرد شده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سبزیجات که خوب سرخ شد نمک و فلفل و جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

در آخر نودل ها را هم در ماهی تابه بریزید و با سبزیجات مخلوط کنید و پس از ۲-۳ دقیقه غذا آماده است. آنرا با سس سویا نوش جان فرمایید .