August 9, 2010

ماکاروني با سس ماهي آزاد

Posted by Picasa
ماهی آزاد یا سالمون سرشار از امگا سه ست. خوردن امگا سه در طول آخرین ماه‌های بارداری که مغز و سیستم عصبی بچه درحال شکل گیری ست به همه مادران توصیه می‌شود. خوردن امگا سه به بچه‌های در سن رشد هم توصیه می‌شود. خوردن این ماکارونی اما به همه به ‌خصوص بچه‌های بالای یک سال توصیه می‌شود. چرا که هم خوشمزه‌ است و هم آسان.

مواد لازم برای یک نفر 

یک ورقه سالمون دودی
یک حبه سیر ریز شده
سه برگه گوجه‌فرنگی خشک شده
یک دانه گوجه ‌فرنگی
سه-چهارتا دانه قارچ
یک قاشق غذاخوری خامه آشپزی
یکی-دو ساقه باسیلیکوم(طعمش به ریحان نزدیک است.)
نوک قاشق مرباخوری کره
یک فنجان کوچک ماکارونی
نمک و فلفل سیاه هرچه‌قدر صلاح می‌دانید.

طرز تهیه

تا آب بجوشد و ماکارونی بپزد، سیر را توی کره تفت می‌دهیم. گوجه خشک‌ها را ریز خرد می‌کنیم و به سیر اضافه می‌کنیم. قارچ‌ها را هم خرد می‌کنیم و قدری با سیر و گوجه خشک‌ها سرخ می‌کنیم. گوجه فرنگی را که ریز خرد کردیم با آن یک قاشق خامه آشپزی به اینها اضافه می‌کنیم. بعد ماهی آزاد را درشت درشت می‌بریم و می‌اندازیم توی سس. چند دقیقه بعد هم برگ‌های باسیلیکوم را با دست پاره می‌کنیم که عطرش دربیاید و به سس اضافه می‌کنیم. در قابلمه را نیمه می‌بندیم و زیرش را خاموش می‌کنیم تا مزه‌ها با هم قاطی شوند. 
ماکارونی که پخت( آل دنته شد) آبکش می‌کنیم و با سس قاطی می‌کنیم. یک برگ کوچک باسیلیکوم هم قبل از صرف غذا رویش خرد می‌کنیم. 
نوش جان.
اگر مثل من این غذا را برای بچه بالای یک سالتان درست می‌کنید، بهتر است صبرکنید ماکارونی خوب  نرم شود بعد آبکش کنید. دست آخر هم با گوشت‌کوب برقی غذا را قدری له کنید تا خوردنش برای بچه‌ای با هفت هشت ده تا دندان راحت‌تر باشد.

10 comments:

  1. یاسمن4:53 PM

    سلام بهار جان
    ممنون بابت این پست و البته این همه پست آشپزی خوب..
    می خواستم درخواست کنم اگر برایت ممکن است دستور تهیه فلا را اینجا بگذاری.
    ممنون

    ReplyDelete
  2. عزیزجون من تا حالا فلا درست نکردم. همیشه از مغازه خریدم.

    ReplyDelete
  3. Anonymous5:41 AM

    kheili khoobeh, faghat gojeyeh khoshk kami seftegh va kesh miyad, ehtemalan barayeh dandoone koochoolooha ham sakht basheh

    Leila

    ReplyDelete
  4. لیلا
    گوجه خشکی که من مصرف می‌کنم چون توی روغن زیتون برای مدت طولانی خوابیده خیلی نرمه باید بگم نرم‌تر از گوجه تازه.

    ReplyDelete
  5. فقط ميخواستم بگم در مواد لازم "قارچ" نبود...

    ReplyDelete
  6. ممنون مهراز از تذکرت. اضافه کردم.

    ReplyDelete
  7. سارا10:02 PM

    سلام بهار جون
    لطفا اسپل باسیلیکوم رو واسم بنویس من تو هندم و تا بحال باسیلیکوم استفاده نکردم دوست دارم ببینم چیه تا توی غذای دخترم استفاده کنم .
    ممنون .

    ReplyDelete
  8. Basilicum
    http://en.wikipedia.org/wiki/Basil

    ReplyDelete
  9. سلام بهار جان کجائید؟؟؟ کم پیدا شدید؟؟ من هر چه به شما سر میزنم تغییری تویمتن پیدا نمیکنم منظورم اینه که نه وبلاگ شما و نه سولین به روز نمیشه امیدوارم خیر خیر باشه ولی لطفا خبری از خودت و سولین بگذارید اینجا
    مرسی و موفق باشی
    میبوسمت
    ماری

    ReplyDelete
  10. سلام دست بهار خانوم با این دستور خوشمزش درد نکنه بخصوص اینکه غذای مقوی برای بچه هاست

    ReplyDelete