December 24, 2010

نون و پنیر و گوجه



خوشمزگی این ساندویچ به اینه که روش سوخاریه و توش نرم. درست کردنش سه‌سوت بیشتر طول نمی‌کشه و سولین که خیلی دوست داره. فکر می‌کنم کلا مزه، شکل و بوی خوبش برای هر سنی جذاب باشه. من این ساندویچ‌ رو از روی یک کتاب آشپزی ایتالیایی با کودکان که پارسال کریسمس کادو گرفته بودم درست کردم.

مواد لازم برای سه تا ساندویچ:


دوتا تخم‌مرغ
یکی دوتا گوجه‌فرنگی
یه‌گلوله بزرگ پنیر موتزارللا
شیش تا تکه نون
نمک و فلفل سیاه
دو-سه قاشق غذاخوری روغن زیتون




هیچی! دور نون‌ها رو می‌بریم. تخم‌مرغ‌ها رو توی یه ظرفی که تو کفش نون‌ها جا بشن با چنگال می‌زنیم. وقتی یکنواخت شد نمک و فلفل می‌پاشیم روش. گوجه و پنیر رو ورقه ورقه می‌کنیم. بعد روی یه تیکه نون پنیر و گوجه می‌گذاریم. روش یه تکه نون دیگه می‌گذاریم و قدری فشار می‌دیم که پف ساندویچ بخوابه. حالا ساندویچ رو می‌‌خوابونیم تو تخم‌مرغ و دو دقیقه صبر می‌کنیم که تخم‌مرغ به خردش بره. بعد برش می‌گردونیم و می‌گذاریم اون‌یکی طرفشم خوب تخم‌مرغی بشه.
توی تابه روغن زیتون می‌ریزیم و صبر می‌کنیم روغن یه‌کم گرم بشه(روغن زیتون زود می‌سوزه، حواستون به حرارت باشه). بعد ساندویچ‌ها رو سرخ می‌کنیم. دست آخر هم از وسط می‌بریمشون و می‌گذاریمشون تو بشقاب‌ها.