January 10, 2011

کالسونه فوری

تعطیلات کریسمس، سولین که خونه بود، سه‌تایی کلی آشپزی کردیم. این کالسونه فوری‌ها رو هم باهم درست کردیم و هرسه خوشمون اومد. با اینکه فکر نمی‌کردم یکی‌شو کامل بخوره، ولی سولین تهشو درآورد.
کالسونه (+)به این پیتزا‌هایی گفته میشه که شبیه لقمه‌است و موادش به جای اینکه روش باشه، توشه. ما به جای اینکه خمیر پیتزا درست کنیم از نون ترتیلیا(+) استفاده کردیم که قیافه‌ش شبیه نون لواش خودمونه.

مواد لازم برای سه نفر:
طبیعتا شما هرچی دلتون بخواد می‌تونین لای کالسونه‌تون بگذارین. ما اینا رو گذاشتیم:






گذشته از مواد توی عکس،
یک دانه تخم‌مرغ
پنیر، روغن زیتون و نمک و فلفل به مقداری که صلاح می‌دونین
و ورقه نون
لازم داریم.

حالا


گوشت گوجه‌فرنگی رو خالی میکنیم و ریز خرد می‌کنیم. پیاز و سوسیس رو هم همینطور. کف تابه کمی روغن می‌ریزیم. پیاز رو توش تفت می‌دیم تا نرم بشه(نیازی به سرخ شدن نیست) بعد سیر رو با سیرخرد کن له می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم. بلافاصله بعدش سوسیس رو اضافه می‌کنیم و بعد که سوسیس‌ها سرخ شدن گوجه رو می‌ریزیم روش و صبر می‌کنیم تا آب مواد تبخیر بشه.

ورقه نون رو کف تخته پهن می‌کنیم. روی نصفش این مواد و پنیر رو می‌ریزیم. نصفه دیگه نون رو تا می‌کنیم روش و لبه‌های کالسونه رو با قلموی آشپزی تخم‌مرغ مالی می‌کنیم که موقع سرخ شدن بهم بچسبن.


دست آخر هم کف تابه روغن می‌ریزیم و کالسونه‌ها رو سرخ می‌کنیم.
نوش‌جان-بهار