January 31, 2011

Choclate Salami


یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین بغل‌چای های دنیاست به نظر من. درست‌کردنش هم وقت و هزینه چندانی نمی‌طلبه.
من برای درست‌کردنش ارزون‌ترین شکلات و بیسکوییت سوپر سرکوچه‌مونو انتخاب کردم.

مواد لازم:
یک تخته شکلات (در صورت امکان ۷۰٪ یا بالاتر کاکائو)
یه قاشق غذاخوری کره
چهار تا دونه بیسکویت


شکلات‌ رو قطعه قطعه می‌کنیم با کره  به روش حمام گرمایی آب می‌کنیم. اگه تا حالا این کار رو نکردین راهش اینه: شکلات و کره رو می‌اندازیم توی یه کاسه. یه قابلمه ته گود رو تا نصفه آب می‌کنیم و می‌گذاریم روی اجاق و حرارت زیرش رو متوسط می‌گذاریم. کاسه رو می‌گذاریم توی آب غوطه‌ور بشه طوری که تهش به کف قابلمه نرسه و توی آب باشه. اینطوری شکلات و کره با حرارت آب کم کم آب می‌شن.
بیسکویت ها رو خرد می‌کنیم. راحت‌ترین کار اینه که بریزیمشون توی یه کیسه‌نایلون و چندبار با وردنه می‌کوبیم روشون که به قطعات مختلف خرد بشن. این کار منو یاد بچگی‌هام می‌اندازه. یادمه بچه‌ که بودم هر وقت زنگ‌تفریح چیپس می‌خریدم (که خیلی هم کم پیش می‌اومد اینقدر ثروت داشته باشم که همچو کاری بکنم!) از ترس اینکه چیپسام زود تموم نشه،  به جای اینکه کاغذ سرکیسه رو که با منگنه بهش چسبونده بودن و معمولا هم آبی بود باز کنم. اول حسابی کیسه رو با دستام ورز می‌دادم که چیپساش له بشن بعد یه گوشه ته کیسه رو با دندون سوراخ می‌کردم و ذره ذره چیپسا رو با زبونم می‌کشیدم بیرون.
حالا شکلات آب‌شده رو به این خرده بیسکوییت‌ها اضافه کنین و مخلوط رو یه همی‌ بزنین که یکنواخت بشه. اگه بچه‌ سه-چهار ساله دارین و می‌خواهین لذت مبسوطی از شیرینی درست کردن ببره ازش بخوایین دستاشو بشوره و اینکارو براتون انجام بده. آخرش هرچه به دستاش بچسبه مال خودشه و می‌تونه حسابی با لیس زدن انگشتاش تفریح کنه.



مواد که با هم قاطی شدن، روی تخته یه تیکه نایلون پهن کنین و مواد رو بریزین روش. نایلون رو بکشین روش. یک‌ساعت بگذارین تو جایخی بمونه خودشو می‌گیره و می‌تونین با چاقو ورقه‌ورقه ببرینش.

نوش‌جان-بهار