July 8, 2011

پاستا با سس گوشت و قارچ


هم سس و هم پاستا قدری من‌درآوردی هستن و رگه‌هایی از غذاهای مامی که بی‌نهایت ازشون لذت می‌بردم توشون هست. سولین و سانلی که خیلی خوششون اومد. حالا خواستین شمام امتحان کنین.

موادلازم برای چهارنفر:
ورقه‌ لازانیای تازه-نه خشک- دوتا بسته معمولی
دوتا پیاز کوچیک و چندتا(بسته به میلتون) حبه سیر
گوشت قیمه هرقدر که صلاح می‌دونین
قارچ هرقدر که صلاح می‌دونین
دو سه قاشق پنیر ماسکارپونه یا خامه سفت
پودرکاری، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه و یک قاشق کره

اصلش من قبلا ورقه لازانیای تازه خریده‌بودم و لازانیا درست کرده بودم. تقریبا یک بسته‌ش زیاد اومده بود. مونده‌بودم چی‌کارش کنم، یاد یکی از غذاهای مامی افتادم که فکر‌کنم بهش می‌گفتیم گولاش. حتی اسمش هم درست یادم نیست :-( مامی خودش خمیرشو درست می‌کرد و با وردنه نازک می‌کرد و روی پارچه پهن می‌کرد که هوا بخوره و قدری خشک بشه. بعد با چاقو مربع مربعی می‌برید و تو آب‌جوش آبکش می‌کرد. سسش هم گوشت قیمه بود که تو پیاز داغ فراوون و ادویه و آب‌گوجه سرخ شده بود. فکر کردم با روقه‌های لازانیا هم همین‌کار رو بکنم. اما به جای سس مامی سس گوشت و قارچ درست کنم. محض ادای احترام به مامی هم به سس کاری و زردچوبه بزنم. این شد که


با چاقوی پیتزابری ورقه‌های لازانیا رو طولی بریدم و بعد هم نوارها رو به مربع‌های سه چهار سانتی تبدیل کردم.



از اون طرف پیاز و سیر رو تو سبزی‌خرد‌کن ریز کردم-این سبزی‌خردکنه رو مدتیه خریدم و همه‌چیزو باهاش خرد می‌کنم از پنیر و خیار گرفته تا سبزی و پیاز.







بعد ریختمشون تو تابه و با کره سه چهار دقیقه تفت دادم. بعدم گوشت قیمه رو اضافه کردم با شعله تیز و حسابی هم زدم تا گوشت نرم شد. بعد هم کاری و زردچوبه و نمک و فلفل رو ریختم روش.

بعد قارچ‌ها رو اضافه کردم و یه کم تفت دادم تا نرم بشن.
دست آخر هم ماسکارپونه رو ریختم روش و سس آماده شد.







توی یه قابلمه آب جوش آوردم و پاستا رو سه چهار دقیقه توش جوشوندم و آبکش کردم.

و سس رو ریختم روش و نوش جان!