December 20, 2013

شام امشب

امشب کوس کوس داریم. کم و بیش شبیه همان دستوری که قبلا اینجا نوشته بودم.
تنها فرقش اینه که اول اول توی تابه روغن زیتون ریختم بعد روش زیره سبز و زردچوبه و یه کم کاری و چهارتا برگ بو. یه کم که روغن عطر اینا رو گرفت پیاز و گوشت رو اضافه کردم. اینطوری گوشت که می پزه مزه اینا می ره تو جونش و خوشمزه تر می شه. دو تا قاچ سیب هم به سبزیجات توی غذا اضافه کردم محض خوشمزگی! رب نزدم (حیفم اومد "رنگین کمون مزه ها" رو با رب قرمز و یک نواخت کنم!) به جای لیمو عمانی هم علف لیمو تیکه کردم و انداختم تو خوراک برای اینکه از عمق طعم علف لیمو بیشتر از مزه سوزنی لیمو عمانی خوشم می آد. فرق علف لیمو با خود لیمو یا لیمو عمانی برای من مثل فرق نمودار گاوسی و دلتای دیراک می مونه! خلاصه که خوب چیزی شده....