December 24, 2013

بیسکوییت های کریسمس

Plätzchen
سولین و من از این بیسکوییت ها زیاد درست می کنیم. امروز هم به خاطر شب کریسمس یک سری درست کردیم.

با چی درست کردین؟


  • چهار پنج قاشق غذاخوری کره سرد
  • سه پیمانه آرد (من سیصد گرم می گیرم) گاهی آرد سبوس دار و گاهی آرد سپید
  • صد سی سی شیر
  • صد گرم شکر (مخلوط قهوه ای و سپید)
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • دارچین و هل به اندازه ی دلخواه
  • دو سه قطره عصاره وانیل

کره رو با دستهاتون له کنین و آرد و نمک و ادویه رو ذره ذره به کره اضافه کنین و هم بزنین تا کل مواد یه ساختاری شبیه ماسه پیدا کنه. بعد شکر رو اضافه کنین و این مخلوط ماسه ای رو هم بزنین که یکنواخت بشه.
بعد وسط کاسه رو یه سوراخ درست کنین و ذره ذره شیر سرد رو اضافه کنین و هم بزنین بازم با دست.



خمیر بعد از یه مدت خوب به خودش می گیره و از دیواره های کاسه جدا می شه. تا به اینجا برسه سولین یه کم به کمک من احتیاج پیدا می کنه :)


حالا کف میز آرد پخش می کنیم و خمیر رو با وردنه به کلفتی دو سه  سانت بازمی کنیم و بیسکوییت ها رو قالب می زنیم.


فر رو گرم می کنیم (دویست و سی درجه سانتی گراد). 
بیسکوییت ها رو هر جور دوست داریم تزیین می کنیم و می گذاریم توی فر.


بین یه ربع تا بیست دقیقه تو فر با حرارتی بین دویست و بیست تا دویست و سی درجه می گذاریم بپزن. بعد یه کوچولو می گذاریم روی سینی مشبک که خنک بشن.