December 27, 2013

خورش کرفس


خب کوس کوس چند شب پیش آب گوشتش زیاد اومد. به پیشنهاد سانلی باهاش خورش کرفس درست کردیم.

با چی درست کردین؟

به غیر از آب گوشت باقیمانده از خورش کوس کوس با
  • گوشت سر دست
  • دوتا پیاز 
  • سه چهار تا دونه برگ بو
  • یه دونه کرفس (واحد شمارش کرفس چیه؟)
  • یه دسته نعناع، یه دسته جعفری و چون کرفسی که خریده بودم خودش هیچی برگ نداشت یه دسته جعفری اضافه
  • آب غوره
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن زیتون 
چطور درست کردین؟

پیازها رو خرد کردیم تو روغن و زردچوبه تفت دادیم و بعد گوشت رو باهاش سرخ کردیم. وقتی لایه ی رویی گوشت سرخ بشه دیگه موقع پختن خون آبه ازش بیرون نمی زنه و طعم خورش هم خوشمزه تر می شه. برگ بوها را اضافه کردیم و بعد آب ریختیم روش (اندازه ای که تخمینی می شد گفت تا آخر لازم نیست غیر از آب خورش کوس کوس دیگه  به خورش آب اضافه کنیم) و گذاشتیم آروم آروم بپزه.

بعد برگ بوها رو درآوردیم و آب خورش کوس کوس رو بهش اضافه کردیم و به خورش نمک زدیم.
کرفس ها رو خرد کردیم و یه کم تو روغن تفت دادیم و ریختیم روی گوشت.
نعناع و جعفری رو هم خرد کردیم و یه کم تفت دادیم و اونا رو هم ریختیم روی خورش.
آب غوره ریختیم روی خورش و گذاشتیم با حرارت کم بپزه. تا جا بیفته کته رو بار گذاشتیم و ...هوم...عجب چیزی شد....