![]() |
Chili con carne |
چیلی با گوشت یه غذای مکزیکی ه و دستورش همه جا هست. اینم اونی که من درست کردم.
با چی درست کردی؟
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- فلفل قرمزشیرین (اصلش باهاس با چیلی تند باشه)
- لوبیا قرمز
- زیره سبز
- فلفل و نمک
- مرزنگوش (کم و بیش مزه ش به کاکوتی نزدیکه)
- رب گوجه
- روغن زیتون
- خامه
- آووکادو
- ناچو
- برنج برای کته
چطور درست کردی؟
پیاز رو تو روغن تفت دادم و فلفل قرمز رو خرد کردم و اضافه کردم. بعد هم گوشت و زیره سبز و پودر فلفل و نمک رو.
گوشت که خوب سرخ شد و به روغن افتاد رب رو اضافه کردم و مرزنگوش رو. دست آخرهم یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده رو.
بعد لوبیا قرمزهای از قبل پخته (من کنسرو مصرف کردم) رو آب کشیدم و به خورش اضافه کردم. دوتا ساقه درسته مرزنگوش هم روی غذا گذاشتم و در تابه رو بستم تا با حرارت کم یواش یواش قل بزنه و طعم هاش با هم قاطی بشه.
من این خورش رو از شب قبل برای فرداش درست کردم. برای اینکه طعم ادویه و مرزنگوش یکنواخت تو کل غذا پخش بشه.
برای سرو کردنش آووکادو قاچ کردم. تو هر بشقاب یه کم کته کشیدم و کنارش چیلی ریختم. روی چیلی یه کم خامه پخش کردم و بشقاب ها رو با چند تا ناچو و سه چهار تا قاچ آووکادو آوردم سر سفره. کنارش هم سالاد فراوون چون برای من غذای گوشتی بدون سالاد چندان مطلوب نیست.
No comments:
Post a Comment