December 29, 2013

چیلی


Chili con carne
چیلی با گوشت یه غذای مکزیکی ه و دستورش همه جا هست. اینم اونی که من درست کردم.

با چی درست کردی؟
  •  گوشت چرخ کرده
  • پیاز 
  • فلفل قرمزشیرین (اصلش باهاس با چیلی تند باشه) 
  •  لوبیا قرمز 
  • زیره سبز
  • فلفل و نمک
  • مرزنگوش (کم و بیش مزه ش به کاکوتی نزدیکه)
  • رب گوجه
  • روغن زیتون
  • خامه
  • آووکادو
  • ناچو
  • برنج برای کته

چطور درست کردی؟

پیاز رو تو روغن تفت دادم و فلفل قرمز رو خرد کردم و اضافه کردم. بعد هم گوشت و زیره سبز و پودر فلفل و نمک رو.
 


 گوشت که خوب سرخ شد و به روغن افتاد رب رو اضافه کردم و مرزنگوش رو. دست آخرهم یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده رو.
بعد لوبیا قرمزهای از قبل پخته (من کنسرو مصرف کردم) رو آب کشیدم و به خورش اضافه کردم. دوتا ساقه درسته مرزنگوش هم روی غذا گذاشتم و در تابه رو بستم تا با حرارت کم یواش یواش قل بزنه و طعم هاش با هم قاطی بشه.


من این خورش رو از شب قبل برای فرداش درست کردم. برای اینکه طعم ادویه و مرزنگوش یکنواخت تو کل غذا پخش بشه.
برای سرو کردنش آووکادو قاچ کردم. تو هر بشقاب یه کم کته کشیدم و کنارش چیلی ریختم. روی چیلی یه کم خامه پخش کردم و بشقاب ها رو با چند تا ناچو و سه چهار تا قاچ آووکادو آوردم سر سفره. کنارش هم سالاد فراوون چون برای من غذای گوشتی بدون سالاد چندان مطلوب نیست.