January 19, 2015

ساندویچ صیفی جات یا Dancing Queen

نهار ما ساندویچ سرده معمولا. صبح ها سانلی برای هر سه تامون ساندویچ درست می کنه. برای خودش و من بیشتر وقت ها نون و پنیر و فراورده های گوشتی. یا نون و هوموس و پنیر یا نون و مالیدنی های مشابه و سبزی.
چند روز پیش گفت:‌ کاش کمتر گوشت و پنیر بخوریم. یک چیزی لای نونمون بگذاریم که تازه باشه و سالم. یکشنبه به فکرم رسید صیفی جات کبابی درست کنم و بگذارم توی یخچال. صبح ها سانلی ساندویچ صیفی جات درست کنه.


امروز عصر بلند وقتی سرقرار نشستم برای نهار و اولین گاز ساندویچم رو زدم، عطر صیفی جات و گشنیز و طعم بابا گانوش (یه چیزی تو مایه های بورانی بادمجان کبابی که دستورش رو به زودی خواهم گذاشت) که رفت زیر زبونم، صدای آهنگ رنگین و شاد (Dancing Queen) توی سرم بلند شد.



مواد لازم:
سه تا کدوی سبز ورقه شده
سه تا بادمجون ورقه شده 
یک دونه فلفل دلمه ی قرمز و یک دونه فلفل دلمه ی زرد
یک دسته گشنیز ریز خرد شده
یک فنجان قهوه روغن زیتون و یک قلمو برای مالیدن روغن روی کدو/بادمجان/فلفل
نمک




به ورقه های کدو و فلفل رو روغن و نمک مالیدم و گذاشتم توی فر که سرخ بشن. ورقه های بادمجون رو توی تابه روی اجاق کباب کردم. 





















و هر سری که حاضر می شد می چیدم توی یه ظرف و روی هر ردیف گشنیز خرد شده می پاشیدم. به این ترتیب یک ردیف کدو، گشنیز، یک ردیف بادمجون، گشنیز، یک ردیف فلفل، گشنیز دوباره از اول.


دست آخر هم در ظرف رو بستم و گذاشتم توی یخچال. بعد از بیست و چهار ساعت عطرها و طعم ها یکپارچه می شن و ذهن رو به شعف درمیارن! 

نوش جان!