January 24, 2015

پاستا با گل کلم و سوسیس دودی

من عاشق عطر دود چوب و آتیشم و طبیعتا هرجور خوراکی دودی: چای دودی، برنج دودی، گوشت دودی، ماهی دودی، سوسیس دودی، بادمجون دودی، هل دودی (سلام سارا)، سیب زمینی دودی، مارش ملوی دودی....

خیال دارم اینجا دوتا غذا که با سوسیس دودی درست می کنم بگذارم. یکی ش سوپ لپه ی سبز ه (Erwten Soep) که یک سوپ هلندی زمستانی ست و یکی هم پاستا با سوسیس دودی که ابتک خودمه. اول از دومی شروع می کنم.


مواد لازم برای ۴ نفر:

یک دونه گل کلم کوچیک که به تکه های نه خیلی کوچیک تقسیم می کنیمش.















یک دونه پیاز کوچیک

نصف نعل سوسیس دودی -با نصف دیگه ش قراره سوپ درست کنیم :-).
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه و کاکوتی
روغن زیتون
پنیر پارمجان رنده شده
پاستا (ترجیحا شکلی که سسی که قراره درست کنیم فرو بره توی سوراخ سنبه هاش)








طرز تهیه:

اول توی یک قابلمه آب می گذاریم بجوشه بعد گل کلم ها رو می ریزیم توش و می گذاریم ۳-۵ دقیقه بپزن (باید وقتی از روی اجاق برمی داریمشون هنوز زیر دندون قرچ قرچ کنن).
سوسیس رو می گذاریم بیست دقیقه توی آب داغ (ولی نه درحال جوش) بپزه. بعد نصفش رو به تکه های کوچولو می بریم.


پیاز رو توی روغن زیتون تفت می دیم بعد گل کلم ها و سوسیس رو بهش اضافه می کنیم و نمک و فلفل و کاکوتی و دست آخر رب می زنیم. زیر تابه رو خاموش می کنیم، در تابه رو می بندیم و می گذاریم مدتی بمونه تا عطر دود بره تو جون گل کلم ها.


پاستا رو تو آب  در حال جوش (نمک یادت نره) می ریزیم (معمولا روی بسته ی پاستا نوشته چند دقیقه صبر کنین تا آل دنته بشه). آل دنته که شد آب پاستا رو خالی می کنیم، یک کوچولو روغن زیتون می ریزیم روی پاستا و بعد سس و پنیر رنده شده رو اضافه می کنیم. هم می زنیم. در قابلمه رو می بندیم و می گذاریم چند دقیقه بمونه تا عطر و طعم سس و پنیر بره به خورد پاستا.

نوش جون!