February 10, 2015

Hollandse Erwtensoep یا سوپ لپه سبز

این یکی از سوپ های محبوب این خونه ست که همه از کوچیک و بزرگ می پسندنش.


مواد لازم برای چهار نفر:

لپه ی سبز (spliterwten) هر نفر یک فنجان قهوه خوری
یک ساقه تره فرنگی
سه چهار ساقه کرفس
نمک و فلفل سیاه
سوسیس دودی

طرز تهیه:

لپه سبز رو با آب می گذاریم روی حرارت متوسط برای حدود یک ربع بپزه. بعد ساقه های کرفس، ریشه کرفس و تره فرنگی (بخش سپیدش رو) ریز خرد می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا سبزیجات کمی بپزه. بعد سوسیس دودی رو یک تکه می اندازیم توی سوپ و زیرش رو ته می کشیم حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا سوسیس بپزه. این میون سوپ رو هرازگاهی هم می زنیم تا ته نگیره. بعد از بیست دقیقه سوسیس رو از توی سوپ درمیاریم، خردش می کنیم و تکه هاش رو برمی گردونیم توی سوپ. نمک و فلفل سیاه می زنیم و می کشیم توی کاسه.
من بافت این سوپ رو دوست دارم. اما اگه دوست دارین همه چی آش و لاش بشه، کافیه زمان پخت لپه ها و سبزیجات (و طبیعتا مقدار آبی که به غذا می زنین) رو بیشتر کنین.

نوش جان یا Eet smakelijk!