July 7, 2016

کیک پاستا با سالاد سیب و شلغم

 Soline and Bahar making Beebox recipe of Past pie with turnip salad. 

یک دانه موسیر تازه و سه چهار حبه سیر رو خرد کردم و تو سه چهار قاشق روغن زیتون تفت دادم. بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کردم.

یک دونه بادمجون رو ریز خرد کردم با سیر و موسیر تفت دادم. بعد سه تا گوجه‌فرنگی خرد‌شده رو بهش اضافه‌کردم.

زیر تابه‌ رو کم کردم و درش روگذاشتم سس پاستا ده دقیقه بپزه. از اون‌طرف پاستا رو ریختم تو آب‌جوش و پنج دقیقه ‌بعد آبکش کردم. 

سولین دوتا تخم مرغ رو تو یک کاسه‌ی بزرگ شکست و هم‌زد و بعد صد گرم پنیر رندیده بهش اضافه کرد. پاستای آبکش و سسش رو که کمی خنک شده بود ریخت روی تخم‌مرغ‌ها و هم زد. بعد قالب کیک رو حسابی با روغن زیتون چرب کرد و مخلوط پاستا رو ریخت توش.

کیک پاستا بیست دقیقه‌ رفت توی فر که قبلا تا ۱۸۰ سانتی‌گراد گرم شده‌بود.

بعد تا کیک حاضر شه، سولین سه‌قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق غ خ سرکه شراب سپید و نصف قاشق غ خ خردل رو با نمک و فلفل تو  کاسه‌ی سالاد هم زد. یک دونه شلغم درشت رو باریک باریک خلال کرد. منم سیب رو نگین نگین کردم و همه رو تو کاسه قاطی کردیم.