July 9, 2016

Broad beans "stamppot" with smoked mackerel

Another delicious recipe of the Beebox.

ششصد‌ گرم باقالی تازه، هفتصدوپنجاه‌گرم سیب‌زمینی، شش ساقه پیازچه و شش ساقه نعناع، دوقاشق غذاخوری آب‌لیموی‌تازه، دو قاشق غذاخوری روغن‌زیتون، سه چهار قاشق غذاخوری شیر، یک دانه ماهی ماکرِل دودی و یک ریشه رازیانه، یک قاشق غذاخوری خردل و نمک و فلفل سیاه به دلخواه

سیب‌زمینی تازه‌بود با پوست پختم.

تا سیب‌زمینی بپزه، باقالی رو مغز‌کردم و گذاشتم سه دقیقه با شیر و یک کم نمک بپزه.

ساقه‌ی رازیاه رو باریک باریک روقه‌کردم و گذاشتم بمونه تو آب‌ یخ که ترد باشه زیر دندون.

ماهی رو پوست گرفتم و تیغش رو پاک کردم.

سیب‌زمینی که پخت لهش کردم (نه خیلی) و باقالی رو باشیرش خالی کردم روش. یک قاشق غ‌خ هم کره باهاش هم زدم. یک قاشق هم خردل بهش زدم.

نعناع رو ریز خرد کردم و پیازچه رو حلقه‌حلقه کردم همراه ماهی با پوره قاطی کردم. 

ساقه‌های رازیانه رو آب‌کشیدم و با روغن زیتون، لیمو، نمک و فلفل هم زدم. خوب چیزی شد!